СИМ ГИЪР ООД

SIMGear.bg е специализиран онлайн магазин опериращ в сътрудничество с ПИТЛЕЙН ТВ ООД.

Нашата страст – автомобилния спорт се превърна и в наша основна дейност. Организираме и управляме автомобилни събития от над 10 години, като през последните 5 сме се специализирали във внедряването на различин технологии подпомагащи развитието на спорта у нас. Създадохме таргетирана платформа за български автомобилен спорт, която включва broadcast на живо, видео обзори, новини, статистика, пазар и куп други категории. Към днешна дата имаме най-голямата аудитория в България фокусирана върху спортните автомобили и автомобилния спорт.

От 2007 година разработваме наши собствени и клиентски онлайн магазини, а в сферата на софтуера и хардуера работим още от края на миналия век.

Имаме огромен sim racing опит, включващ различни платформи, периферия и специфични настройки. От 2020 година организираме националните sim racing серии на България, като към онзи момент бяхме едва 14 официален национален шампионат в iRacing в световен мащаб. Направихме възможен първия sim racing турнир с паричен награден фонд у нас. Имаме осем успешни GT сезона зад гърба си, в които са се провели над 150 състезания, с над 200 различни сим рейсинг състезатели. Успешно започнахме внедряването на симулатори сред пилотската общност в реалния живот. Доказателство за това са десетките големи имена от спорта у нас, които преоткриха sim racing-а като начин за усъвършенстване. Имаме една от най-големите общности за sim racing в Европа, където ежедневно се дискутират различни теми и продукти посредством гласови канали в Discord.

Уменията, опита и амбициите на екипа ни, ни мотивира в началото на 2023 година да създадем първия специализиран онлайн магазин за sim racing продукти в България. Вярваме, че по този начин ще успеем да предложим на нашите клиенти най-добрите продукти, а техническата помощ от страна на нашия екип ще направи преживяването възможно най-добро.

Политиката на нашия онлайн магазин е насочена на 100% към това, крайните клиенти да останат доволни от продуктите закупени при нас. В тази връзка сме разработили най-добрия технически съпорт, който включва богата библиотека с информация, видео уроци, тикет система и специализиран Discord сървър където наш сътрудник ще ви даде персонална помощ в случай на необходимост.

Почти всички продукти при нас се предлагат с гаранция, а в случай на дефект или неудовлетвореност клиентите могат да се възползват от 14 дневния срок, в който да върнат поръчката си. 


СИМ ГИЪР ООД
ЕИК: 207321306
ЗДДС: BG
207321306
МОЛ: Мирослав Иванов Терзиев
Бургас, ул. Цар Калоян 94 ет.5Официален вносител за България на марките: