Информация относно доставката на направените в сайта поръчки.

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО ДОСТАВКА

1.1. Всички направени поръчки през сайта на Simgear.bg се осъществяват от външен куриер.

1.2. При поръчки извън България, стойността на доставката се начислява към кошницата на клиента и може да бъде видяна преди момента потвърждаване на поръчката.

1.3. Изпращаните по куриер поръчки задължително са с обявена стойност, равна на стойността на продуктите в потребителската кошница.

1.4. Simgear.bg не носи отговорност за забавени, частично или цялостно повредени доставки, както и не носи отговорност от възможните загуби на трети страни причинени от куриерската компания. В случай на такъв прецедент, моля свържете се с нас за да Ви съдействаме.


2. СРОК НА ДОСТАВКА

2.1. Регистрираните в платформата поръчки, направени след 15:00 часа се обработват в следващия работен ден.

2.2. Различните продукти в платформата имат различен период на доставка. Този период е опоменат в страницата на всеки отделен продукт непосредствено над цената. Все пак е възможно да има разминаване между обявения и реален срок на доставка предвид характера на продуктите и външните доставчици, с които работим. В този случай, важи условието за форсмажор подробно описано в Общите условия на сайта.

2.3. Ориентировъчни срокове на доставка:

  • до 2 работни дни; (за поръчки включващи налични продукти);
  • до 3 работни дни; (за поръчки включващи частично налични продукти);
  • до 5 работни дни; (за поръчки включващи частично налични продукти);
  • до 10 работни дни; (за поръчки изискващи спедиция от доставчик в страната);
  • до 20 работни дни; (за поръчки изискващи спедиция от доставчик в чужбина);


Посочените по-горе срокове са ориентировъчни и могат да варират според официални празници и почивни дни в страната и чужбина. За повече информация може да се свържете с нас.


3. ОПЦИИ ПО ДОСТАВКАТА

3.1. Всяка изпратена поръчка се изпраща с опция "Обявена стойност", което играе рола на транспортна застраховка.

3.2. Всяка изпратена поръчка се актуализира от нас служител, като клиента получава изветие на посочения от него e-mail адрес, заедно с номера на товарителницата.

3.3. Опцията "Наложен платеж" е налична само за някои от категориите в сайта (За повече информация моля погледнете раздел Плащания).


4. КУРИЕРСКИ КОМПАНИИ С КОИТО РАБОТИМ

Почти всички поръчки направени през сайта simgear.bg на територията на Република България се доставят с куриерска компания "Спиди"

За поръчки извън България, избираме най-добрите условия и работим с различни куриери.