Qubic System QS-210 - 3DOF


 • Производител:Qubic Systems
 • Модел: QS-210
 • Продуктов код: QS-210
 • Гаранция: 24 месеца
 • Доставка: 10 работни дни

 • Цена: 13,015.00 лв.

  с ДДСна 12 вноски по 958.06 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Motion системата QS-210 3DoF е проектирана като по-компактна итерация на Qubic System QS-220 - индустриален клас линейни задвижващи механизми. Този комплект за движение 3DoF е линеен, ефективен, лесен за свързване и не изисква поддръжка. Motion системата споделя същите характеристики като линейните задвижващи механизми, използвани в кокпитите за движение на Qubic System, особено атрибутите на ниско време на латентност и вибрации в реално време. Създадена за състезатели и шофьори, системата за движение QS-210 включва допълнителни комплекти скоби, които позволяват на пилотите да инсталират този ъпгрейд в най-популярните кокпити, базирани на алуминиев профил, налични на пазара.


АВТОМОБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ЗА ВАШЕТО СЪСТЕЗАТЕЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Motion системата QS-210 3DoF е комплект за движение от висок клас, предназначен да осигури ултрареалистично изживяване при симулиране. Той включва усъвършенствана технология за хаптична обратна връзка, която осигурява прецизна обратна връзка по силата, подобрявайки усещането и реализма. Системата идва със специален софтуер за персонализиране и чести актуализации, което я прави предпочитана сред sim racing ентусиастите.

Софтуерът QubicManager е безплатен и се разработва от инженерите на Motion Systems. QS-210 използва подхода на филтъра за изчистване на обработка на сигнала и контрол на движението, за да осигури следващото ниво на завладяващо шофиране. Всяка неравност, структура на пътя, спиране, ускоряване и движение на превозно средство се улавят и възпроизвеждат в рамките на 60 mm / 2,36" от наличния ход на задвижващия механизъм. Продуктите на Qubic System са добре поддържани, което позволява на потребителите да останат ангажирани с най-новите постижения в simracing технологията.60 MM ХОД НА АКТУАТОРА

РЕАЛИЗЪМ И ПОТАПЯНЕ НА СИМУЛАЦИЯТА

В sim racing състезанията ходът на задвижващия механизъм се отнася до обхвата на движение или ход, който задвижващият механизъм или платформата за движение са в състояние да произведат. Задвижващите механизми са устройства, които често се използват в симулационни състезателни настройки, осигуряващи физическа обратна връзка и да симулиращи усещанията за ускорение, спиране, завиване и други движения, изпитвани при шофиране в реалния свят.

Ходът на задвижващия механизъм определя докъде и в какви посоки може да се движи платформата или седалката. Например, може да се отнася до максималното разстояние, на което седалката може да се движи напред и назад, да се накланя настрани или нагоре и надолу. Дължината на хода може да варира в зависимост от конкретната motion платформа или използвания хардуер на симулатора. Наличието на достатъчен ход на задвижващия механизъм е важно при състезанията със симулационни карти, защото пряко влияе върху реализма и потапянето на симулацията. Ходът от 60 мм. позволява по-широк обхват на движение и може да осигури по-точно представяне на силите, изпитвани в реално превозно средство. Това може да направи усещането за шофиране в симулатора по-автентично и отзивчиво, подобрявайки цялостното потапяне в симулатора.


PLUG&PLAY

ЛЕСЕН И БЕЗПРОБЕН ПРОЦЕС НА НАСТРОЙКА

Инсталирането на системата за движение QS-210 е изключително лесно. Можете да го стартирате и да работи за минути. Прикрепването на четирите задвижващи механизма към вашия алуминиев кокпит е лесно, благодарение на включените монтажни скоби, които идват в комплекта. За да рационализирате процеса допълнително, можете лесно да изтеглите софтуера Qubic Manager само с едно кликване и е напълно безплатно. Използвайки инструкциите стъпка по стъпка, вие без усилие ще конфигурирате системата според вашите специфични предпочитания. Motion системата за движение изисква само захранване от 115/230 VAC. На практика за нула време ще бъдете напълно готови да участвате във вълнуващи състезания.


ПОВИШАВАНЕ НА СТАБИЛНОСТТА

ПРЕЦИЗНОСТ И ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ ЗА SIM RACING

Motion системата QS-210 3DoF е оборудвана със специални скоби, позволяващи прецизно персонализиране. Тези адаптивни скоби безпроблемно интегрират задвижващи механизми в популярни алуминиеви кокпити, осигурявайки непоколебима стабилност и вълнуващо виртуално състезателно изживяване.


ОПЦИИ ЗА МОНТАЖ

Открийте колко бързо и удобно можете да монтирате комплекта QS-210 към вашия кокпит.

Независимо дали предпочитате първата опция за монтаж за проста настройка или втората опция за по-голяма гъвкавост, скобите QS-210 осигуряват безпроблемно инсталиране на motion платформата, за да отговарят на вашите нужди.


ВЪТРЕШЕН СОФТУЕР

Qubic Manager е вътрешен професионален и специализиран софтуер за motion платформи. Той е plug-and-play съвместим с всички основни заглавия за състезания и полети на компютър и непрекъснато се актуализира, за да поддържа нови заглавия, когато бъдат пуснати. Qubic Manager е мощен инструмент, но същевременно е лесен за използване, което ви позволява бързо и лесно да регулирате нивата на движение, неравности, търкаляне и наклон с едно натискане на бутон. Този софтуер се грижи за потребители с всички нива на умения. Той разполага с интуитивен интерфейс с ясни менюта и ръководена настройка за начинаещи. Съветниците за бърз старт и предварително дефинираните профили опростяват първоначалната конфигурация. Ръководствата за отстраняване на неизправности помагат при често срещани проблеми.

Напредналите потребители се възползват от задълбочен редактор, поддръжка на скриптове и възможности за интегриране на множество устройства. Той безпроблемно се интегрира с Qubick Systems продукти, подобрявайки функционалността. Жива онлайн общност споделя съвети и скриптове за сътрудничество. Този софтуер, разработен през десетилетието, дава възможност както на начинаещи, така и на експерти. Това е универсален инструмент за подобряване на производителността, автоматизацията и контрола със силна екосистема Qubic.


VR READY

ОТКЛЮЧВАНЕ НА БЕЗШЕВНА ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ С КОМПЕНСАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО

Софтуерът Qubic Manager е готов да приеме виртуалната реалност. Това означава, че потребителите могат да се насладят на пълно и автентично симулационно изживяване без проблеми с интеграцията, благодарение на перфектната съвместимост с VR технологията. Със софтуера VR Ready на Qubic System симулациите стават по-завладяващи от всякога. Реалистични звукови ефекти, безпроблемни движения и безупречна синхронизация с визуални елементи създават незабравими пътешествия във виртуалния свят. Цялото изживяване става гладко и без усилия, което позволява на потребителите да се съсредоточат върху самото усещане, а не върху техническите тънкости. Qubic System предефинира симулациите, позволявайки влизане в ново измерение на симулирани пътувания чрез вградената функционалност VR HeadWay 2.0.


СВЕТКАВИЧНА РЕАКЦИЯ

ЛИНЕЙНИ АКТУАТОРИ С ВРЕМЕ НА ЗАКЪСНЕНИЕ ПО-МАЛКО ОТ 8MS.

Ниската латентност в simracing е от решаващо значение поради няколко ключови причини:

 • Реализъм: Sim racing има за цел да възпроизведе отблизо състезанията в реалния свят. Ниската латентност гарантира, че виртуалната кола реагира в реално време, подобрявайки потапянето чрез имитиране на реакцията на реален автомобил.
 • Прецизен контрол: Състезателните игри изискват прецизен контрол върху управлението, спирането и ускорението. Ниската латентност гарантира минимално забавяне при преобразуването на вашите входове в играта, позволявайки точен и отзивчив контрол, особено в бързи състезания.
 • Безопасност: В sim racing могат да се случат инциденти. Ниската латентност позволява бързи реакции за проследяване на промените, намалявайки риска от сблъсъци или загуба на контрол.
 • Конкурентно предимство: Милисекундите имат значение в sim racing състезанията. Настройките с ниска латентност дават на състезателитеконкурентно предимство, като позволяват по-бързи реакции и решения за части от секундата.
 • Обратна връзка в реално време: Ниската латентност осигурява незабавна обратна връзка от входните устройства, помагайки на шофьорите да разберат поведението на автомобила си и да направят корекции по време на състезания.
 • Постоянство: Минималното забавяне поддържа постоянни времена за обиколка и представяне, позволявайки на sim racing състезателите да изпълняват прецизни маневри последователно.
 • Подобрено изживяване: Ниската латентност допълва висококачествения хардуер и софтуер, осигурявайки безпроблемен интерфейс и приятно състезателно изживяване.
 • Обучение и развитие на умения: Simracing служи като инструмент за обучение за състезания в реалния свят. Ниската латентност позволява на шофьорите да практикуват и усъвършенстват уменията си в реалистична виртуална среда, превръщайки се в подобрено представяне на пистата.


QUBIC ЕКОСИСТЕВА

ВСИЧКО В ЕДНО

Qubic Ecosystem включва колекция от различни продукти и един софтуер за управление на всички устройства, дори аксесоари на трети страни. В рамките на тази продуктова екосистема са създадени набор от системи за движение, които да работят една с друга, което води до безпроблемно и интегрирано състезателно изживяване.

Комплектът 3DoF линейни актутори е перфектна основа за движение за кокпита QS-CH1 и повечето други ригове, базирани на алуминиев профил, налични на световния пазар (използвайки скоби). QS-210 работи също с QS-CH2 motion платформа. Концепцията на Qubic System продукт и софтуерна екосистема подчертава идеята, че цялата система работи заедно синергично, за да предложи на потребителите подобрена стойност и функционалност.


ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

QS-210 – 3DOF АКЦЕНТИ

 • Максимална скорост: 400 mm/s на актуатор
 • Максимално ускорение: 0,6 G
 • Ход на актуатора: 60 ​​mm | 2,36 инча
 • Латентност: <8 ms
 • Максимална честота на управление: 1000 Hz
 • Честотен диапазон на вибрациите: 0-100 Hz

QS-210 –  SET ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

 • Подходящ за домашно използване. Производителност от промишлен клас във вашия дом.
 • Компактен дизайн и изключително тиха работа
 • Невероятен реализъм на ускорението на автомобила
 • Една обща среда – всичко в едно приложение Qubic Manager
 • Поддръжка на технологията VR HeadWay (VR sickness compensation)
 • Над 80+ интегрирани и поддържани състезателни игри
 • Произведено в ЕС: проектирано и произведено в Полша


КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО

QS-210 3DOF MOTION SYSTEM ПРЕДЛАГА СЕ В 3 КУТИИ:

 • 2 x линейни задвижвания и захранващ шкаф, скоби и аксесоари
 • 1 x контролер за движение


QS-210 3DOF MOTION:

4x – линеен актуатор със стабилизиращи планки

2x – захранващ шкаф (контролен модул)

8x – монтажни скоби

1x – кабел за заключване на движението (up-link/down-link) – 2 m дължина

1x – захранващ кабел

РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 71 cm x 53 cm x 16 cm | 27.9 in x 20.9 in x 6.3 in

ТЕГЛО: 30 kg| 66.14 lb


QS-MC6 КОНТРОЛЕР:

1x – заключване на движението с допълнителен кабел с дължина 2 м

1x – M-BUS терминатор

1x – 0,5 m дълъг кабел (USB micro B)

1x – patch cord кабел – дълъг 2м

РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 20 cm x 20 cm x 13 cm | 7.9 in x 7.9 in x 5.1 in

ТЕГЛО 1 kg | 2.2 lb


СОФТУЕР

Дори най-модерният хардуер е нищо без добър софтуер. QubicManager, разработен от компанията Motion Systems, е професионален и специализиран софтуер за платформата и е съвместим с всички основни заглавия за състезания и полети на компютър и постоянно се актуализира, за да поддържа нови приложения, когато бъдат пуснати. Дава на потребителя възможности за регулиране на движението, последваща обработка на движение, обширна диагностика или лесно и бързо използване на предварително дефинирани профили. Над 80 интегрирани и поддържани игри за състезания и полети!


ПОДДЪРЖАНИ ИГРИ


Няма ревюта за този продукт.

Напишете ревю

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете ревю

Подобни продукти

Етикети: 3DOF, QS-210, Motion,